Beauty & Balance

BALANCE & BEAUTY

Angela Löffelman

Bovenal leerde ik de betekenis van hoe het is om een  “WARE VRIEND” te zijn, voor een ieder die op mijn pad komt.

“WARE VRIEND” betekent iemand met een STILLE MIND, een LUISTEREND OOR en een OPEN HART.

Ik heb in mijn leven vele massages en aanverwante methoden geleerd (schoonheidsspecialiste, klassieke massage, shiatsu, antistress massage, aromatherapie, LaStone therapie en integratie adem therapie, Trauma Release oefeningen van Dr David Berceli en vele andere)

TRAGER®, een body/mind methode kruiste in 2000 mijn pad. Hier is ook een “ware vriend” zijn de basis. Door focus op  lichaam en beweging, leer je hoe je je vrijer in jouw lijf kunt gaan voelen. Hoe te pauzeren en te verlangzamen, zodat je (nog) meer van het leven kunt genieten.

Sinds 2006 werk ik als tutor voor de TRAGER® opleiding en begeleid de studenten. 

VLOW® (lymfatisch optimalisatie van het borstweefsel) is mijn laatste toevoeging. Een prachtige benadering, waar ik werk met myofasciale strekkingen en het onderzoeken en vrijmaken van het borstweefsel zelf. 

Vanaf 2016 contempleer ik de GENE KEYS: het leren kennen van mijn GENE KEYS profiel heeft ertoe geleid, dat ik mezelf ten diepste leerde kennen en inzicht kreeg in waarom ik hier ben en wat ik hier te doen en ook te laten heb. Alles werd helderder voor mij. Ik voel me letterlijk bevrijd !

Intens dankbaar ben ik RICHARD RUDD, de ontdekker van dit systeem. Het is een oneindig pad, waaraan ik veel plezier beleef en altijd verdiepend is.

Inmiddels ben ik GENE KEYS GIDS en leer mensen hoe hun GENE KEYS te verkennen, te contempleren en ermee te werken.

Ik gebruik ook HUMAN DESIGN en mijn beknopte kennis van ASTROLOGIE hierbij, als ik in de gaten heb, dat dit wat toe kan voegen.

En natuurlijk de basis van het werk: DE KUNST VAN HET CONTEMPLEREN:  pauzeren, contempleren, verdiepen, wat samenvloeit in generositeit, vriendschap en vriendelijkheid.

Ik werk vanuit kennis/levenservaring en wijsheid en heb een sterk intuïtieve benadering 

Je bent van HARTE WELKOM een afspraak te maken om te af te stemmen, wat ik voor je kan betekenen.

 

 

 

 

Essentie coachingTrägerVLOW® en HEART JEWELSGene Keys